Karlijn is psycholoog en eigenaar van het New Beginnings programma in Nederland. De afgelopen zes jaar begeleidde zij kinderen en ouders na echtscheiding in haar cliëntenpraktijk. In 2015 haalde ze het New Beginnings programma vanuit de VS naar Nederland. Een dergelijk programma voor moeders en vaders (apart) bestond nog niet in Nederland, terwijl de vraag van ouders naar praktische handvatten na de scheiding erg groot is. Karlijn is bij de Amerikaanse ontwikkelaars in opleiding geweest en is inmiddels ook gecertificeerd trainerstrainer.

Het is mijn missie dat alle scheidingskinderen in Nederland later met een overwegend positief gevoel op de scheiding van hun ouders terug kunnen kijken, en dat ouders leren en ervaren dat zíj daarin het verschil kunnen maken — ook al voelt dat misschien niet altijd zo.

In het voorjaar van 2020 heeft Karlijn haar cliëntenpraktijk iep coaching gesloten om haar tijd meer in te kunnen zetten voor het verder uitbrengen van New Beginnings in Nederland. Karlijn is projectleider achter de schermen van het programma. Ze onderhoudt de contacten met de VS en is op dit moment bezig met het aanvragen van de erkenning van het programma in de belangrijkste Nederlandse databank van effectieve jeugdinterventies. Cliënten ziet zij nu haast niet meer, maar zo nu en dan heeft zij plek voor individuele ouderbegeleiding na scheiding (al dan niet aan de hand van het New Beginnings programma).

Tot nader bericht werkt Karlijn momenteel enkel online.

Contact

New Beginnings programma Nederland
Flevoweg 12C
2318 BZ Leiden
06 1816 0066 (din-vrij)
karlijn@newbeginningsprogramma.nl
www.newbeginningsprogramma.nl