Selecteer een pagina

De New Beginnings coaches

Karlijn Pieterse

Psycholoog & kindercoach

Karlijn is psycholoog & kindercoach in haar praktijk iep coaching in Voorschoten. Ze is eigenaar van New Beginnings in Nederland. Karlijn is gecertificeerd New Beginnings coach sinds 2015 en leidt sinds 2018 andere coaches op tot New Beginnings coach.

mail karlijn

 

Word jij de volgende coach?

New Beginnings coach

Is het jouw missie om gezinnen beter te helpen na scheiding? Ontmoet jij gescheiden ouders in je praktijk die vragen hebben over hoe zij hun kinderen het best kunnen helpen? Word dan New Beginnings coach en join our team! Bel of mail voor meer informatie.

mail karlijn

 

Sissy Herman

Kindercoach & gezinscoach

Sissy is kindercoach in haar praktijk Sissy Coacht! in Vlijmen. Begin 2018 volgde zij de intensieve trainers-training. Sissy is de allereerste New Beginnings coach! Ze kijkt er erg naar uit om het programma vanaf het voorjaar in haar praktijk aan te bieden.

mail sissy

 

Jessica de Ridder

Gezinscoach

Jessica coacht gescheiden moeders in de regio Bloemendaal. Eind 2018 volgde zij de trainers-training en het is haar wens om te zorgen dat ouders die nu scheiden, een liefdevolle, evenwichtige en positieve start met hun nieuwe gezin kunnen maken. Voor nu en voor later!

mail Jessica