Selecteer een pagina

“Het waren 10 leerzame weken! Ik heb geleerd de focus puur op het gezin te leggen, niets of niemand die dat kon verstoren. Even alleen samen als gezin, zonder invloeden van buitenaf. En wat krijg je er veel voor terug! Ook heb ik leren luisteren, maar dan ook écht goed luisteren naar wat mijn kinderen te vertellen hebben. De grote oren, zonder quick fix, en samen naar een oplossing zoeken, hier groeit het kind enorm van. En vooral complimenten geven, wat vinden ze het mooi en wat krijg je er veel voor terug. Ik heb een Veranderplan gemaakt en wonder boven wonder werkt dit plan gewoon door in andere dingen. De kinderen doen uit zichzelf meer in het huis, gaan zonder morren de dingen doen die ik vraag. Maar stellen zich ook opener op en durven zich meer te laten zien. Ik dacht altijd al dat ik heel close met mijn kinderen was maar het kan nog closer.

“New Beginnings is er echt om een nieuw begin te maken met je gezin. Het is zo waardevol en leerzaam en het gaat je zo veel moois brengen. Ik ben meer dan alleen maar positief over dit programma. Eigenlijk vind ik dat iedere ouder (gescheiden of niet) deze cursus moet kunnen volgen. Het gaat iedereen zoveel meer brengen. Ik ben Karlijn enorm dankbaar dat ik dit traject heb mogen doorlopen. En ik kan het dus iedereen aanraden! Het is het geld meer dan waard!”

Liefs Anouk (moeder met een new beginning)
April 2018